Otvori u pregledniku
:: newsletter Fakulteta organizacije i informatike Varaždin i Tehnološkog parka Varaždin ::
Special edition::PoC5

U posebnom izdanju newslettera saznajte sve o natječaju Proof of concept

Otvoren 5.krug PoC-a – bespovratnih 350.000 kn za poduzetnike

Voogle of concept - Voogle 5

PoC5 radionica - Zagreb, Coworking sessions - Varaždin

Otvoren 5.krug PoC-a – bespovratnih 350.000 kn za poduzetnike

Petim pozivom za sufinanciranje inicijalne faze inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata kroz Program provjere inovativnog koncepta pozivaju se zainteresirani da prijave svoje projekte preko novog sustava ONLINE prijava koji je dostupan na adresi onlineprijave.bicro.hr

Ključni cilj Programa provjere inovativnog koncepta za poduzetnike je inovativnim tvrtkama pružiti priliku provjeriti i potvrditi komercijalnu primjenu istraživačkih rezultata i uspostaviti odgovarajuću strategiju za nastavak komercijalizacije.

BICRO (Poslovno-inovacijska agencija Hrvatske), u suradnji s prepoznatim centrima, dodjeljuje bespovratna sredstva na konkurentnoj osnovi odnosno najbolje ocijenjenim projektima do 70 % ukupnih troškova projekta.

PoC po projektu financira sljedeće aktivnosti:

Demonstracija tehničke izvedivosti
Provjera i zaštita intelektualnog vlasništva
Izrada funkcionalnog prototipa

Rokovi za prijavu projekata u Program provjere inovativnog koncepta:
rok za predaju pretprijava je 30. lipnja 2013. godine
natjecatelji čije su pretprijave pozitivno ocijenjene od strane Prepoznatog centra imaju rok za izradu i predaju potpunih prijava do 21. srpnja 2013. godine

Priručnici i ostala dokumentacija dostupni su na mrežnim stranicama Poslovno-inovacijske agencije Republike Hrvatske BICRO (www.bicro.hr) i Prepoznatih centara zaduženih za provedbu Programa provjere inovativnog koncepta.

Kontakt osoba  u Tehnološkom parku Varaždin, jednom od Prepoznatih centara, je Karlo Kukec, karlo.kukec@tp-vz.hr, 042 500 051, 098 472 051.

Sve obavijesti vezano uz PoC pratite i na Facebook stranici Tehnološkog parka Varaždin.

Povratak na vrh


Voogle of concept - Voogle 5

U četvrtak, 20.06.2013 u 13:00 u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin (4.kat), Zagrebačka 89, Varaždin održat će se peti VOOGLE startup kutak. Tema je natječaj Proof of Concept (PoC), program koji poduzetnicima i istraživačkim institucijama daje priliku da ostvare do 350.000 kn bespovratnog financiranja svojih projekata.

PoC program provodi BICRO (Poslovno-inovacijska agencija Hrvatske) u suradnji s 12 Prepoznatih centara raspoređenih po cijeloj državi. Tehnološki park Varaždin d.o.o. dosad je najuspješniji Prepoznati centar putem kojeg su iz PoC-a financirana 33 poduzetnička projekta u ukupnoj vrijednosti od 7,3 milijuna kuna.

U dvosatnom druženju Karlo Kukec, voditelj PoC programa pri Tehnološkom parku Varaždin, predstavit će novi online sustav za pretprijave i prijave PoC projekata te održati radionicu za pretprijave projekata. Poduzetnici iz Tehnološkog parka Varaždin prezentirat će svoje uspješno provedene PoC projekte. U planu su i PoC pitchevi u kojima će svi zainteresirani imati priliku prezentirati svoje PoC ideje u obliku trominutnih izlaganja.

Zašto se prijaviti na PoC pitch?
• Prezentacija svoje tvrtke – prodajna prilika, potencijalna nova poslovna partnerstva
• Feedback od strane iskusnih PoC natjecatelja
• Feedback od svih sudionika – nove ideje za poboljšanje proizvoda/usluge

Agenda:
13:00 Karlo Kukec – PoC5 – Osnovne informacije
13:15 Uspješan PoC projekt 1 - Krešimir Androlić (Atinel d.o.o.)
13:30 Karlo Kukec – PoC5 radionica za izradu pretprijave
14:15 Uspješan PoC projekt 2
14:30 PoC pitch
15:00 Zaključak + Q&A

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijaviti se može putem online obrasca.

Podsjećamo da su strateški partneri Voogle startup kutka Tehnološki park Varaždin, Tovarna podjemov Maribor, CRANE – Hrvatska mreža poslovnih anđela, CISEX – Hrvatski nezavisni izvoznici softvera, FOI – Fakultet organizacije i informatike,
PMI ogranak Hrvatska – Udruga za projekt menadžment i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje.

Medijski partneri događaja su Zimo.co i evarazdin.hr.

Povratak na vrh


PoC5 radionica - Zagreb, Coworking sessions - Varaždin

Tehnološki park Varaždin za vas priprema besplatnu radionicu u kojoj ćete moći čuti savjete od voditelja uspješno provedenih PoC projekata i saznati kako uspješno napisati PoC projekt. Radionica će se održati u 26.6 u 13:00 u Zagrebu, Zvonimirova 8, dvorana 13. Predviđeno vrijeme trajanja je 2h. Za radionicu se možete prijaviti ovdje.

Također vas pozivamo da nam se pridružite na „PoC coworking sessions“ 27.6. i 28.6., 08:00 – 15:00 u našem Startup clubu koji se nalazi u suterenu naše zgrade na adresi Zagrebačka 89, Varaždin. Tamo ćete moći pripremati vaše poc projekte u suradnji sa stručnjacima Tehnološkog parka Varaždin, ali i drugim PoC natjecateljima. Prilika je to da izbrusite vaše projekte, ali i sklopite nove poslovne kontakte. Sudjelovanje je otvoreno za sve zainteresirane te nije potrebna posebna prijava. Pozvani ste.

Sve obavijesti vezano uz PoC pratite i na Facebook stranici Tehnološkog parka Varaždin.

Povratak na vrh 

Copyright © 2010-2013 Fakultet organizacije i informatike i Tehnološki park Varaždin d.o.o.


Ukoliko ne želite primati ovaj newsletter odgovorite nam s napomenom da želite da vas uklonimo s popisa primatelja.